Transport si retururi

Metoda de livrare si cost transport:

 

Livrarea se efectueaza prin curierat rapid cu Sameday avand urmatoarele costuri: 

  Valoare comanda

           Cost transport

      1 - 200 lei

                17 lei 

    peste 200 lei

           transport gratuit

Costurile de transport prin Sameday sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului.

Livrarile se fac doar pe teritoriul Romaniei, in termen de 48-72 de ore de la confirmarea comenzii; exceptie vor putea face perioadele cu un volum foarte mare al comenzilor (ex. Perioada Pastelui, luna Martie, Perioada Craciunului si/sau datorita conditiilor meteorologice nefavorabile). Termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii comenzii. Nu se fac livrari Sambata si Duminica, precum si in zilele cu sarbatori legale.

Produsele se afla in ambalajul original al producatorului plus ambalaje care sa protejeze produsele pe durata transportului.


Procesarea comenzilor

Comenzile online se proceseaza in maxim  24 de ore lucratoare de la trimitere, iar cele trimise Vineri sau in zilele de weekend se proceseaza in ziua de Luni.

 

Politica de returnare a produselor:

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionate mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

  • Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014.
  • Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate de catre client. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.
  • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.
  • Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii Olivecosmetics.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.
  • Olivecosmetics.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care olivecosmetics.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Pentru procedura de retur, va rugam sa ne informati pe email, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii / primirii produsului / produselor la adresa magazinului contact@olivecosmetics.ro in care sa specificati numarul comenzii si ziua livrarii acesteia sau la telefon 0754 237 998. Dupa instiintarea de retur, veti primi din partea unui operator, informatiile necesare privind aducerea / expedierea produselor pentru retur. In cazul trimiterii produselor prin curierat, va rugam sa mentionati pe scrisoarea de transport – AWB la Observatii: Returnare produse si numarul comenzi dvs.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu factura. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: nedesfacute, nedeteriorate, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu eoliacosmetics.ro). Produsele pentru ingrijire personala pot fi returnate doar daca sunt sigilate. Nu se accepta retunarea produselor nesigilate de aceasta natura pentru ca nu putem garanta integritatea acestora intr-o vanzare ulterioara.

In cazul in care aveti nelamuriri sau intrebari, va stam la dispozitie aici: contact@olivecosmetics.ro